Υποβρύχιο modeling και ζωντανή τηλεοπτική αναμετάδοση από το βυθό.

Είναι πολύ ωραίο ν' ανακαλύπτεις ενδιαφέρουσες δραστηριότητες στο διαδίκτυο, αλλά είναι ακόμα πιο όμορφο όταν διαπιστώνεις ότι φιλικά σου πρόσωπα συμμετέχουν σ' αυτές.

Προσφάτως λοιπόν, ανακάλυψα ένα απίστευτο βίντεο, το οποίο παρουσιάζει υποβρύχιο modeling σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση υψηλής ευκρίνειας από το βυθό.

Αυτό έγινε στα πλαίσια του Epson Red Sea – World of Underwater Images (ίσως ο μεγαλύτερος διεθνής διαγωνισμός φωτογραφίας, στην Ειλάτ του Ισραήλ, στην Ερυθρά Θάλασσα, ο οποίος μεταδίδεται από μεγάλα διεθνή κανάλια όπως CNN, Fashion TV, Reuters και The Russian TV) και της Photokina (της μεγαλύτερης έκθεσης φωτογραφίας παγκοσμίως, που γίνεται στην Κολωνία της Γερμανίας).

Μέσα στο όλο σκηνικό είναι η Paula, μια καλή μου φίλη από την Αργεντινή. Φωτογράφος με ειδίκευση στην υποβρύχια φωτογραφία και εκπαιδεύτρια καταδύσεων, με αρκετές διακρίσεις σε διαγωνισμούς υποβρύχιας φωτογραφίας.Στα επίγεια πλάνα, εμφανίζεται  στην αίθουσα διδασκαλίας, καθώς και στη προετοιμασία, ενώ υποβρυχίως έχει βοηθητικό ρόλο όσον αφορά το φωτισμό και βρίσκεται πίσω από την φωτογράφο - παρουσιάστρια κρατώντας ένα βοηθητικό φλας.

Το δε μοντέλο (εκπαιδεύτρια καταδύσεων επίσης) είναι σκέτο ψάρι ή μάλλον πανέμορφη γοργόνα..

Απολαύστε το!!!! (θα συνιστούσα να το δείτε σε πλήρη οθόνη).

Σεπτέμβριος 2010 – Ειλάτ Ισραήλ




Διαβάστε το άρθρο της Paula για την "Παταγονία"


Η Paula κατά τη διάρκεια της βράβευσης της σε διαγωνισμό υποβρύχιας
φωτογραφίας στη Κύπρο, με θέμα το ναυάγιο "Ζηνοβία".
 Μπράβο ρε Paulita! Πάντα τέτοια!

0 σχόλια στο "Υποβρύχιο modeling και ζωντανή τηλεοπτική αναμετάδοση από το βυθό."

Δημοσίευση σχολίου

© Μαραγκάκης Μανώλης 2007-2013