Και παπάς... και Χεβυμεταλάς!

Το όλο παρουσιαστικό του προδίδει ένα τυπικό καπουτσίνο μοναχό. Όμως όταν πιάσει το μικρόφωνο και αρχίσει να τραγουδά, ο Cesare Bonizzi ή Αδελφός Cesare μετατρέπεται σ’ ένα παθιασμένο μουσικό του Heavy Metal.







Ο μοναχός, σε ηλικία 62 ετών, ήταν ιεραπόστολος στην Ακτή του Ελεφαντοστού πριν από τη συνταξιοδότησή σ’ ένα μοναστήρι στο Musocco, κοντά στο Μιλάνο. Συνθέτει Heavy Metal μουσική από 1990, από τότε δηλαδή που παρακολούθησε μια συναυλία των Metallica, η οποία του έκανε ιδιαίτερη εντύπωση.

Οι οπαδοί του τον αποκαλούν Fratello Metallo (Brother Metal). Παίρνει μέρος τακτικά σε Heavy Metal συναυλίες και φεστιβάλ, συμπεριλαμβανομένου του "Gods of Metal”, πλάι σε γίγαντες του είδους όπως οι Iron Maiden, οι Judas Priest και οι Slayer, ενώ στα τραγούδια του δεν διστάζει να θίγει θέματα όπως το σεξ και το αλκοόλ.

Ο Αδελφός Cesare ισχυρίζεται ότι οι ανώτεροι απ’ αυτόν στον κλήρο, ποτέ δεν είχαν αντίρρηση για τη μουσική του δραστηριότητα. Θέλει μάλιστα να στείλει ένα αντίγραφο του τελευταίου του άλμπουμ στον Πάπα.

Δείτε και το παρακάτω βίντεο. Είναι ρεπορτάζ από Ιταλικό κανάλι, αλλά ακόμα κι όσοι από εσάς δεν γνωρίζουν Ιταλικά, πιστεύω θα καταλάβουν αρκετά!





ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ... ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΖΩΝΤΑΝΑ!





ΠΗΓΗ: Les Observateurs

*Επίσης επισκεφτείτε την σελίδα των οπαδών του στο MySpace.

1 σχόλιο στο "Και παπάς... και Χεβυμεταλάς!"

  1. Ανώνυμος είπε:
    19 Μαρτίου 2009 στις 10:26 μ.μ.

    Ο πατερας μου, έ;Ναι, παρα λιγο...

Δημοσίευση σχολίου

© Μαραγκάκης Μανώλης 2007-2013