Βίντεο από το 2ο Maze Festival στο Ηράκλειο


Στις 11 Ιουλίου απολαύσαμε το 2ο Maze Festival στο αμφιθέατρο του "Τεχνόπολις" στο Ηράκλειο, ένα από τα καλύτερα καλλιτεχνικά συμβάντα του φετινού καλοκαιριού για την Κρήτη. Το άνοιγμα έκαναν οι ντόπιοι "The Kangoors" για να πάρουν την σκυτάλη οι "Last Drive", ίσως το καλύτερο συγκρότημα - στο είδος του - στον Ελλαδικό χώρο και ένα από τα καλύτερα - πάντα στο είδος τους εννοώ -  στην Ευρώπη.

Δυστυχώς, οι προαναφερόμενοι δεν έπαιξαν κανένα κομμάτι από το πρώτο τους άλμπουμ "Underworld Shakedown" που ήταν και το 100% garage άλμπουμ τους. Και αυτό για μένα ήταν κάπως απογοητευτικό. Ήταν σαν να θέλουν όχι απλά να αποποιηθούν ένα σημαντικό κομμάτι από το παρελθόν τους αλλά και το ίδιο το ξεκίνημα τους.

Τέλος πάντων! Δεν θέλω να γκρινιάζω διότι με αποζημίωσαν πλήρως με τη σκηνική παρουσία τους χαρίζοντας σε όλους μας δυνατές ροκ στιγμές.

Στο παρακάτω βίντεο που δημιούργησα περιλαμβάνονται κατά σειρά τα κομμάτια:  Blood From A Stone, Chain Train, Butterfly 69, I love Cindy, Blue City Shores, It's All Over Now Babe Blue.


Το φεστιβάλ έκλεισαν οι Καλιφορνέζοι "Monophonics" που με ψυχεδελικούς ροκ, φανκ και σόουλ ρυθμούς συνεπήραν τους παρευρισκόμενους.

Στο βίντεο διαρκείας 57 περίπου λεπτών που παραθέτω παρακάτω ακούγονται τα: Are you Ready, There's A Riot Going' On, Sure Is Funky, Foolish Love, Bang Bang, California Dreamin', High Off Your Love, Say You Love Me και Underdog. Ενώ κλείνουν την συναυλία με το Bang Bang (ξανά), κατά τη διάρκειας της οποίας - θα ήθελα να σημειώσω ότι - δεν σταμάτησαν να εκφράζουν την αγάπη τους για την Ελλάδα και ιδιαίτερα για τη Κρήτη.


Πριν αποχωρίσουν από την σκηνή έδωσαν υπόσχεση να επανέλθουν και εδώ να αναφέρω - για όσους τυχόν δεν γνωρίζουν - ότι είναι η δεύτερη φορά που παίζουν στο Ηράκλειο.

0 σχόλια στο "Βίντεο από το 2ο Maze Festival στο Ηράκλειο"

Δημοσίευση σχολίου

© Μαραγκάκης Μανώλης 2007-2013