Οι Godfathers ζωντανά στο Ηράκλειο, σύντομα!

Αυτό κι αν είναι έκπληξη!!!
Εντελώς τυχαία, έπεσα σήμερα πάνω σε μια αφίσα, που ανάγγειλε  την συναυλία ενός από τα αγαπημένα μου συγκροτήματα. Και η οποία θα γίνει... στη... γειτονιά μου!!!!


Πρόκειται για τους Godfathers, οι οποίοι θα βρεθούν κοντά μας την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011 στο Cine Studio στην Ν. Αλικαρνασσό.

Η θρυλική βρετανική rock & roll μπάντα Godfathers σχηματίστηκε το 1985 από τους αδελφούς Peter Coyne (φωνητικά) και Chris Coyne (μπάσο) .

Από το 1985, όταν σχηματίστηκαν από τις στάχτες των Sid Presley Experience, μέχρι και σήμερα θεωρούνται μία από τις σπουδαιότερες rock'n'roll μπάντες που έβγαλε ποτέ η σκηνή της Βρετανίας. Και μόνο η αναφορά ορισμένων από τα διαχρονικά τραγούδια / δυναμίτες που, κατά καιρούς, έχουν ηχογραφήσει είναι αρκετή, χωρίς να χρειάζεται η - συνήθης - επίκληση της κριτικής αποδοχής τους και της, αρκετά μεγάλης, εμπορικής επιτυχίας που γνώρισαν.

Παρακάτω παραθέτω σε βίντεο, μερικά από τα καλύτερα τους κομμάτια κατά τη γνώμη μου.





Επίσης:

Εκτός από το "Cold Turkey", έχουν διασκευάσει το "Blitzkrieg Bop" των Ramones και το "How Does It Feel To Feel" των Creation.

ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ
  • 1986 Hit by Hit - Corporate Image
  • 1988 Birth, School, Work, Death - Epic 
  • 1989 More Songs About Love and Hate - Epic — The UK album cover shows Richard Burton and Elizabeth Taylor. All tracks written by The Godfathers 
  • 1991 Unreal World - Epic
  • 1992 Dope, Rock 'n' Roll, and Fucking in the Streets (Live) - Corporate Image
  • 1993 Orange
  • 1995 Afterlife
  • 1996 Birth, School, Work, Death: The Best of the Godfathers - Sony / Legacy


Για όλους εμάς που καταχτυπιόμασταν με τα τραγούδια τους στη δεκαετία του '80, σίγουρα θα ξυπνήσουν αμέτρητες αναμνήσεις. Διότι εμείς οι ολίγον παλαιότεροι, είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε ότι πρόκειται για μία εκπληκτική live μπάντα, ίσως μία από τις καλύτερες που έχουμε δει ποτέ.

Τα shows τους είναι απλώς εκρηκτικά. Δύο ώρες γεμάτες από αγνό rock'n'roll, στην καλύτερη μορφή του, όπου το Βρετανικό πνεύμα συναντά το ακατέργαστο garage-punk των Stooges και των Ramones και μαζί δημιουργούν ένα μοναδικό κλίμα ελευθερίας και απόλυτης διασκέδασης. Όταν οι Godfathers βρίσκονται στη σκηνή, μέχρι και ο τελευταίος θεατής αισθάνεται ότι δεν υπάρχουν περιορισμοί και επιφυλάξεις.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!

Περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων
Προπώληση : Ελευθερουδάκης – Τεχνόπολις
Τιμή: 15 €
Οι πόρτες ανοίγουν: 21.00
 

Cine Studio Live
Λεωφόρος Ικάρου και Ηροδότου, Αλικαρνασσός
Πληροφορίες - Κρατήσεις στα  2810 823813


1 σχόλιο στο "Οι Godfathers ζωντανά στο Ηράκλειο, σύντομα!"

  1. Κωστας είπε:
    1 Νοεμβρίου 2011 στις 7:32 μ.μ.

    Μα εννοειται οτι θα παμε!!Δεν το συζητω!!

Δημοσίευση σχολίου

© Μαραγκάκης Μανώλης 2007-2013