Μουσική με τρέλα, πάθος και προβληματισμό!

Απόκριες και οι περιστάσεις απαιτούν τρελούς ρυθμούς, που κάποιοι τους συγχέουν με την αδιαφορία, τη μωρία και την ελαφρότητα, πράγμα το οποίο δεν είναι απαραίτητο.


Γι' αυτές τις ημέρες ειδικά, έχω επιλέξει μουσική με ένταση και πάθος αλλά χωρίς όμως να είναι κενή και ανούσια, όπως συνηθίζουν να παίζουν πολλοί DJ αυτές τις μέρες. Μουσική η οποία κινείτε στο χώρο του Ska και της Reggae με συνήθως πολιτικοκοινωνικό στίχο, είτε σε σοβαρό, είτε σε εύθυμο στυλ, την οποία σας την προσφέρω μέσα από τον προσωπικό διαδικτυακό μου ραδιοφωνικό σταθμό.

Μέσα στους μουσικούς που θα ακούσετε, είναι και οι Ιταλοί "Talco", τους οποίους παρουσιάζω στο παρακάτω βίντεο.



Το "La Carovana" (το Καραβάνι, δηλαδή) είναι ένα από τα πιο όμορφα τραγούδια τους (κι έχουν αρκετά όμορφα κομμάτια). Η μουσική τους όπως θα δείτε, κυμαίνετε ανάμεσα στην μελωδία του Ska και στην μαχητικότητα και τον ιδεαλισμό του Punk.

Οι Βενετσιάνοι "Talco" πιστεύω είναι από τα καλύτερα συγκροτήματα του είδους τους, το οποίο θα μπορέσετε να απολαύσετε αυτές τις μέρες από το "ΡΑΔΙΟ ΜΑΡΑΓΚΑΚΗΣ", σ' ένα πρόγραμμα με μουσική απ' όλο το κόσμο (και από Ελλάδα), που δεν παίζετε από μασκαράδες, αλλά συνήθως μιλάει για μασκαράδες.

ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ!


0 σχόλια στο "Μουσική με τρέλα, πάθος και προβληματισμό!"

Δημοσίευση σχολίου

© Μαραγκάκης Μανώλης 2007-2013